Uitslag zaterdag 11 september: SVOC’01 - GFC '33 5 – 3

Doelpunten: Gordon, John, Erik, Emiel, Bart

Eindelijk mochten we weer de wei in. Onze eerste wedstrijd sinds pak um beet anderhalf jaar.
De schoenen weer uit de mottenballen gehaald, her en der wellicht een Corona-kilo extra,
maar iedereen had er weer zin in. Na een wat stroeve start kwamen we in de 23e min op een 0-1 achterstand,
maar dat werd binnen 1 minuut al weer rechtgetrokken na een goede combinatie tussen Michael en Gordon die beheerst afronde.
In de 2e helft kwamen we opnieuw op achterstand maar ook toen trokken dat weer vrij snel recht via een "zondagsschot" van John (2-2).
Daarna namen we middels doelpunten van Erik (gave voorzet van Bas), Emiel (na geklungel van de keeper van de tegenstander) en
Bart (via een vlotte combinatie met Ivan) uit naar 5-2. Een doelpunt van de tegenstander bepaalde de uiteindelijke uitslag op 5-3.
Al met al een goed begin.

Archief oude wedstrijdverslagen

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!