2 oktober : SVOC’01 1 – Bladella 1 (4-6) 7-8

Vandaag speelden we thuis tegen Bladella. Helaas kon ons trouwe publiek vandaag niet aanwezig zijn, maar we gingen vol enthousiasme het veld in. We wisten dat de wind vandaag een rol kon gaan spelen in het veld, waardoor we van uit de juiste kanten moesten gaan schieten. Het openingsdoelpunt werd al snel door SVOC’01 gemaakt. Waarna het een kwartier gelijk op ging tot een 4 – 4 stand. Helaas wist Bladella voor de rust met twee schoten een 4-6 voorsprong te pakken. In de rust was het duidelijk. We stonden te pompen als een machine. Iedereen vocht voor elke bal en zette alles in wat ze konden. We moesten dit vast blijven houden, want de wedstrijd was zeker nog niet bepaald. Met deze moed gingen we ook het veld in. We maakten onze welverdiende kansen af en de verdediging stond als een huis. De stand liep daardoor ook op naar een 7-6 voorsprong. Het bleef echter erg spannend, want Bladella kwam terug met 7-7. Helaas scoorde Bladella in de laatste paar minuten nog, waarmee de wedstrijd was bepaald tot een 7-8. We willen alle thuiskijkers van de wedstrijd bedanken dat jullie ons toch blijven supporten! Volgende week spelen wij om 13:00 uit tegen Odio 1.
Doelpunten: Elien (2x), Sofie (2x), Femke, Heike en Anke (1x)

27 september: Odisco 1- SVOC’01 1 (5-3) 15-11

Vandaag speelden we uit tegen Odisco in Sint-Oedenrode. We begonnen erg fel aan de wedstrijd,
waardoor we na 2 minuten al op een voorsprong stonden van 0-2. De verdediging stond erg goed.
Hierdoor hebben we een lange tijd voorgestaan met 1-2. Helaas vielen er toen meerdere kansen bij
Odisco en daardoor stonden we met rust 5-3 achter. In de rust werd ons verteld dat we vooral
moesten genieten en dat het een wedstrijd was waarvan we veel konden leren. In de tweede helft
kwamen we nog terug tot een 7-6 achterstand. Door slordige fouten in de verdediging kon Odisco nog
een aantal keer scoren. Maar in de aanval liep het ook goed en we scoorden zelf ook vaak. Helaas is
het ons niet meer gelukt om bij te komen en hebben we deze wedstrijd met 15-11 verloren. Volgende
week op superzondag spelen we om 13.00 uur thuis tegen Bladella 1. Iedereen is welkom om te
komen kijken!
Scores: Elien (3x), Sofie (2x), Anke (2x) en Kiki, Heike, Quincy en Maud (1x)

13 september 2020: SVOC '01 1 - Corridor 1  (8-4)    16-5

Vandaag speelden we thuis tegen Corridor. We begonnen fel aan de wedstrijd, maar toch wist de tegenpartij het eerste doelpunt te leggen. Daarna ging het ff gelijk tegen elkaar op. Na 15 minuten vielen de kansen meer aan onze kant en liepen we ook verder uit. Dat bracht ons op een ruststand van 8-4. In de rust werd verteld dat we nog wat feller mochten zijn. Na de rust wist Corridor als eerste te scoren. Door onze sterke verdediging lukte dat daarna niet meer. De kansen aan onze kant werden goed uitgespeeld waardoor we in de tweede helft nog 8x scoorden. Hierdoor wonnen we de wedstrijd met 16-5. De doelpunten kwamen van:
Sofie (5x), Anke (4x), Judith (2x), Quinty(2x), Elien (1x), Maud (1x), Femke (1x)

6 september 2020: Arcades 1 - SVOC '01 1  (2-4)   3 - 11

Goed begin van het nieuwe seizoen!
Vandaag speelden we de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Arcades, een ploeg waar we nog niet zo veel van wisten, alleen dat ze achter verdedigden. We zijn vol goede moed met ons nieuwe team de wedstrijd ingestapt. De aanval liep op het begin van de wedstrijd nog niet zo soepel. Het was vooral even zoeken wat we aanvallend moesten doen en waar iedereen moest gaan lopen. Daarentegen stond de verdediging wel als een huis. Zo creëerden we veel kansen en vielen de eerste paar doelpunten. De stand in de rust was 2-4 in ons voordeel. In de rust werd ons verteld dat we het goed deden en dat we best met meer overtuiging mochten gaan spelen, maar vooral: geniet ervan! De tweede helft slaagden we hierin. We konden elkaar beter vinden, de kansen werden goed uitgespeeld en we hadden de ene na de andere onderschepping. Dit was dan ook terug te zien op het scorebord. We eindigden de wedstrijd met 3-11 winst en daarmee zijn de eerste punten van het seizoen binnen!

Volgende week staat er weer een nieuwe wedstrijd op het programma tegen Corridor 1 om 13:00 uuur thuis.

Scores: Elien (3x), Heike, Judith , Sofie (2x), Femke, Anke en Quinty

Archief oude wedstrijdverslagen

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!