Archief wedstrijdverslagen

Seizoen 2021/2022

Uitslag zaterdag 11 september: SVOC’01 - GFC '33 5 – 3

Doelpunten: Gordon, John, Erik, Emiel, Bart

Eindelijk mochten we weer de wei in. Onze eerste wedstrijd sinds pak um beet anderhalf jaar.
De schoenen weer uit de mottenballen gehaald, her en der wellicht een Corona-kilo extra,
maar iedereen had er weer zin in. Na een wat stroeve start kwamen we in de 23e min op een 0-1 achterstand,
maar dat werd binnen 1 minuut al weer rechtgetrokken na een goede combinatie tussen Michael en Gordon die beheerst afronde.
In de 2e helft kwamen we opnieuw op achterstand maar ook toen trokken dat weer vrij snel recht via een "zondagsschot" van John (2-2).
Daarna namen we middels doelpunten van Erik (gave voorzet van Bas), Emiel (na geklungel van de keeper van de tegenstander) en
Bart (via een vlotte combinatie met Ivan) uit naar 5-2. Een doelpunt van de tegenstander bepaalde de uiteindelijke uitslag op 5-3.
Al met al een goed begin.

Seizoen 2020/2021

Zaterdag 10 oktober: Wedstrijdverslag Veteranen, H.B.S.V. - SVOC'01
 4-2

Doelpuntenmakers, Emiel, Ivan

Een wedstrijd van slechts 2 x 30 min. i.p.v. 35 min. zodat we zeker voor de invallende duisternis klaar zouden zijn. Nou, . . . dat hebben we dan ook met gemak gered. De start, van onze kant uit, was wat slapjes. We waren nog niet scherp. De tegenstander strafte dit meedogenloos af, waardoor we al vrij snel tegen een 2-0 achterstand aan keken. Maar gelukkig kwamen we daarna toch weer enigszins terug in de wedstrijd door een doelpuntje van Emiel (2-1). Aan de 3-1 van H.B.S.V. ging slordig uitverdedigen vooraf en opnieuw werd dit vakkundig afgestraft door H.B.S.V. Daarna ging het spel op en neer en kregen we zeker verschillende goede kansen. Maar de bal wilde er maar niet in, mede door uitstekend keeperswerk van de H.B.S.V. keeper (een keeper met een verleden bij PSV heb ik me laten vertellen). Daarna eiste de scheidsrechter tot 2 keer toe een hoofdrol op, . . . in negatieve zin. Emiel was weer eens zijn tegenstander voorbij gerend, ondanks dat hij dit met een ruime boog moest doen vanwege het postuur van de H.B.S.V. verdediger. Op het moment dat Emiel vrij kon doorstomen naar het doel trok deze hem opzichtelijk omver. Spelbederf! … wat slechts resulteerde in een vrije trap en géén tijdsstraf. Nadat  H.B.S.V. de 4-1 had gescoord en Ivan met een geplaatst schot (binnenkant paal) de 4-2 had gemaakt, hadden we een 2e euvel met de scheids. Er werd ruim binnen de 16 hands gemaakt door H.B.S.V. De scheids kon vanaf de middencirkel zien dat het er net buiten was en weer restte ons slechts een vrije trap. Uiteindelijk hebben we de punten achter moeten laten in Hout-Blerick. Het was simpelweg niet goed genoeg tegen deze solide spelende tegenstander.

Uitslag zaterdag 26 september:  SVOC’01 - America  1 - 3
Doelpunt: Bart
We weten weer wat verliezen is! Helaas is er een einde gekomen aan onze ongeslagen status van 2020. Wel terecht, onze tegenstander was simpelweg een tandje beter. De eerste helft ging aardig gelijk op. Goede kansen over en weer. Het was echter helaas America die de score opende 0-1. De tweede helft ging niet veel anders dan de eerste. America was echter iets sterker aan de bal. Uit een mooie vrije trap viel de 0-2. We waren niet bij machte het tij te keren, mede ook omdat we enkele vaste krachten misten op het middenveld. Geen excuus, maar het had ons wellicht geholpen de organisatie iets beter neer te zetten. Ook viel nog de 0-3. Ach ja, dan maar proberen een ere-treffer te maken. Dit lukte via een afstandsschot van Bart. De bal werd van richting veranderd en de keeper stond op het verkeerde been 1-3. Snel daarna was de wedstrijd ten einde. Dank aan Frank voor het keepen. Dank aan de tegenstander voor het fluiten van eerste helft. Dank aan onze Ruud voor het fluiten van de 2e helft. Onze eigen vertrouwde scheidsrechter Theo had namelijk te veel last van een (enkel)blessure. Beterschap Theo, we hopen je snel weer te zien! Volgende week zijn we vrij.

PS: John, onze leider, goed om te weten dat je weer heelhuids thuis bent. Je bent de eerstvolgende wedstrijd weer de eindverantwoordelijke! Heel sympathiek dat we op jouw kosten allemaal een pilsje (en een cola-light voor Ruud) mogen drinken, omdat we de organisatie 3 weken hebben moeten overnemen! Alvast bedankt!

zaterdag 19 september America - SVOC’01 3 - 3
Doelpunten: Ruud, Tom, Emiel

Opnieuw begonnen we zwak aan de wedstrijd, dit lijkt helaas een beetje standaard te worden. Al na
enkele minuten kregen we namelijk de 1-0 tegen. Een bescheiden schotje van de tegenstander,
waarop onze keeper Sander zich verkeek. In plaats van dat de bal langs ging, rolde hij via binnenkant
paal in de goal. Niet veel later ontstond er bij het uitverdedigen knullige (spraak)verwarring tussen
Fabian en Ruud. De enige die het begreep was de tegenstander, hij kon vrijuit doorlopen en afronden
2-0. Goed, toen waren we wakker! We trokken het veld groter, waardoor er meer ruimte kwam om te
voetballen. Snel volgde er een aanval over de rechterzijde. Rienie was in balbezit en legde de bal
mooi klaar voor Ruud. Niet vaak komt onze laatste man helemaal mee naar voren, maar áls ie dit
doet, gebeurt er meestal ook wat! Precies nu ook. Hij rondde de aanval af met goed en gericht schot
2-1. Na wat kansen over en weer kwam Ivan in balbezit aan de linkerzijde. Even leek hij de bal niet
kwijt te kunnen, maar toen kwam Bart op rechts aangesneld. Ivan gaf een fraaie lange pass op maat
en Bart controleerde de bal. Hij tikte het balletje breed richting 16 meter, Tom kon de bal mooi vol op
de slof nemen en succesvol afronden 2-2. Na rust ging opnieuw het spel op en neer. We waren
gewaagd aan elkaar. De sfeer was op momenten best grimmig, omdat we beiden graag de volle buit
wilden halen. Helaas viel toch de 3-2. We besloten niet op te geven en te blijven voetballen. Het
duurde even, maar de gelijkmaker kwam dan toch. Een aanval uit het boekje. Na een aanvalspoging
van de tegenstander konden we snel omschakelen. Keeper Sander gooide de bal richting linkerflank,
de bal stuiterde waarna Emiel hem kon doorkoppen richting middenveld. Ruud was doorgelopen, nam
de bal aan en legde hem direct weer diep richting linkerkant. Emiel had inmiddels standje turbo
aangezet, waardoor hij de verdediging te snel af was. Hij dribbelde richting keeper en met
buitenkantje links schoot hij de bal met een curve in het doel 3-3. We kregen hierna nog enkele kleine
kansen. Fabian maakte na een rommelige aanval zelfs nog een doelpunt met een afstandsschot.
Helaas werd deze afgekeurd doordat er eerder hands was gemaakt door Erik. Misschien wel terecht
eigenlijk, maar uiteraard riepen we allemaal in koor dat het een belachelijke beslissing was van de
scheids. Zó graag wilden we winnen. In de laatste minuut kreeg America nog een levensgrote kans.
We dachten een tegenaanval te counteren door op buitenspel te spelen. Helaas ging dat een beetje
mis. Met 2 aanvallers gingen ze alleen richting keeper. Met 10 man keken wij vervolgens rustig en
gezellig toe hoe ze de aanval zouden afronden, we konden ze toch niet meer bijhalen. De goed-
keepende Sander kwam echter professioneel zijn doel uit, waardoor hij de 2 aanvallers onder druk
zette. Zeer goede zet, want ze verzuimden het samen af te ronden. Het balletje ging naast en direct
hierna werd er afgefloten. Terechte en eerlijke eindstand.
Opdracht: aankomende vrijdag allemaal lekker vroeg naar bedje, zodat we weer eens wakker en
attent aan de wedstrijd beginnen! Thuis tegen opnieuw America! Tot volgende week!
PS: John, onze leider, geniet saampjes nog van jullie laatste vakantiedagen! Fijn dat je weer bijna

in te jagen (1-3). We zaten lekker in de wedstrijd en bleven vechten voor
de bal. Al nam Emiel dit volgens de scheidsrechter iets te letterlijk op.
Hij verloor de bal en probeerde vanuit achter de bal met bijna-gestrekt-
been weg te tikken. Helaas raakte hij meer tegenstander dan bal. Oeps,
excuses aanbieden en verder. Echter de scheids gaf Emiel 10 minuten
eerder rust dan de rest, wat hij eerder als een beloning ervaarde dan straf.
In de tweede helft had Gordon de keepershandschoenen aangetrokken en
hij moest al snel vol aan de bak. Hij pareerde tijdens een tegenaanval in
ongeveer 20 seconden tijd 3 schoten op doel! Wat een debuut als keeper!
Als er een scout aanwezig was geweest, hadden ze hem direct ingeladen.

richting verre hoek dirigeren (1-4). Hierna volgde een slordige periode,
waardoor we te snel en te makkelijk toch 2 doelpunten weggaven (3-4).
De resterende minuten wisten we gelukkig weer goed uit te spelen.
Jammer dat we verzuimd hebben de wedstrijd definitief in het slot te
gooien door 2 levensgrote (lees: eigenlijk niet te missen) kansen te
benutten. Het is misschien niet chique de namen te noemen, maar we
doen het toch: Toffel en Ruud. Ach ja, kan gebeuren. Het is pas de
tweede wedstrijd na een zeer lange rustperiode, we kunnen tevreden
terugkijken. Dank aan de vele toegestroomde toeschouwers.
Goed voetbal trekt publiek, dat belooft nog wat! Tot volgende week.
PS: John, onze leider, we weten niet waar je caravan is neergestreken,
maar de gehele selectie wenst je een fijne voortzetting van je vakantie!
Groetjes ook aan Marion.......

Seizoen 2019/2020

07-03-2020: GFC '33 - SVOC '01  2-4

Doelpuntenmakers: Bart, Emiel Stef 2x

Vandaag wat stroefjes opgestart. De eerste wedstrijd na de winterstop. De eerste helft stond het nog niet goed, waren we slordig aan de bal en konden we elkaar maar moeilijk vinden. Een sterker GFC’33 profiteerde hiervan en kwam dan ook na een mooie combinatie op 1-0. Het had zo maar 3-0 kunnen staan als GFC’33 wat zorgvuldiger met hun kansen was omgegaan. Daarnaast behoede goed keeperswerk van Vincent ons voor een grotere achterstand. De 2e helft herpakten we ons en konden we vrij snel de 1-1 scoren. Na een vloeiende combinatie kon Bart een voorzet van Emiel binnen schieten. Via counters konden achtereenvolgens Emiel en Bart de voorsprong uitbreiden naar 1-3. Een steekballetje van Coert op Stef resulteerde in de 1-4. GFC’33 drong nog even aan en maakte de 2-4, maar nadat we het achter dicht hadden gegooid konden we de wedstrijd solide uitspelen. Vincent en Bart bedankt voor het uithelpen.

09-11-2019  Wedstrijdverslag, v.v. Hegelsom -SVOC’01  1-4

Doelpuntenmakers: eigen doelpunt Hegelsom, Erik, Emiel, Stef

Vandaag een zakelijke overwinning binnengesleept. De eerste helft waren wij de betere partij en liepen we redelijk soepel uit naar een 0-3 voorsprong. De eerste was een knullig eigen doelpunt van Hegelsom, de 2e een schot van Erik en bij de 3e was Emiel het eindstation van een counter. In de 2e helft waren zij de betere partij, zij speelden een stukje agressiever, waardoor wij naar achteren gedrukt werden. Wij zakten in, hadden de focus op tegenhouden, en hoopten op 1 van de spaarzame counters. Halverwege de 2e helft kregen we, na een handsbal in de 16
een pingel tegen die door Hegelsom vlekkeloos werd binnen geschoten. Sander die een goede pot keepte was hierbij kansloos. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 1-4. Via een uitval op rechts werd Emiel het diepe in gestuurd, die hem vervolgens panklaar legde voor Stef. Alom, … weer een goede teamprestatie. Een perfecte uitvoering van het “Italiaanse Catenaccio”, zoals Toën het treffend omschreef.

Volgende week geen wedstrijd ivm afmelding Sparta’18

19-10-2019
Wittenhorst -SVOC’01  2-1

Doelpuntenmaker: Sander Dinghs

We moesten aantreden op kunstgras. Het was wedstrijd met twee gezichten. De 1e helft waren wij sterker en hadden we meer afstand moeten nemen. We gingen met 0-1 rusten na een mooi doelpunt van Sander. In de 2e helft had Horst door gewisseld met een sterke pion op het middenveld. Zij gingen meer pressie spelen en we werden steeds verder achter uit gedrukt. We konden steeds moeilijker van achteruit opbouwen en kwamen met 2-1 achter. Er waren nog wel wat kleine kansjes op de gelijkmaker, maar het mocht niet baten. Volgende week zijn we vrij.

12-10-2019:
SVOC’01 - Melderslo 0-0

De voltallig “selectie” was aanwezig. Top. Dus voldoende verse krachten op de bank voor de 2e helft. Het was een spannende wedstrijd met 2 ploegen die elkaar weinig ruimte gaven. Zowel in de 1e als in 2e helft werden diverse kansen gecreëerd, maar de keeper van Melderslo stond een puike wedstrijd te keepen. Halverwege de 2e helft kregen we een pingel tegen na een overtreding in de 16. De penalty werd echter een prooi voor Jeroen Denissen, die goed stond te keepen. In de laatste minuten van de wedstrijd maakten wij het ons zelf nog onnodig lastig, doordat we een aantal keren slordig uitverdedigden. Gelukkig werd dit door Melderslo niet afgestraft en eindigden we precies zoals we begonnen met 0-0.

05-10-2019:
 SVEB -SVOC’01  2-1

Doelpuntenmaker Gordon

Bij aankomst op het sportpart in Broekhuizenvorst zagen we de tegenstander al panklaar staan. Zij bleken al hun thuiswedstrijden om half 5 te spelen i.p.v. 5 uur. Dus snel de kleedkamer in, omkleden,  een korte warming-up en hop het veld op. Over en weer waren er niet al te veel uitgespeelde kansen. Halverwege de 1e helft werd Gordon vrij gespeeld, die knap binnen schoot en de 0-1 voor zijn rekening nam. Na de thee kwam SVEB iets meer aan voetballen toe. Bij de 1-1 redde Stef nog knap op de inzet van een doorgebroken speler, maar bij de rebound was hij helaas kansloos. Even later viel de 2-1; een afstandsschot, vol effect. We zetten nog even aan om er een gelijkspel uit te slepen, naar SVEB speelde de wedstrijd geroutineerd uit. Ons 1e puntenverlies. Op naar volgende week.

28-09-2019:
SVOC’01 - America à 3-1

Doelpuntenmakers, Ruud (2x), Ivan

Een spannende wedstrijd, met een licht overwicht voor SVOC. Halverwege de 1e helft liep Ruud, via zijn knie, de bal binnen na een strakke lage voorzet, 1-0. Wat later in de 1e helft scoorde Ruud zijn 2e met een fenomenaal krachtig schot van afstand (zo moest ik het van Ruud omschrijven). Na de rust drong America wat meer aan, wat resulteerde in de 2-1. De aansluitingstreffer zoals hun grensrechter zei. Waarop ik antwoorde, . . . valse hoop zal je bedoelen J. En zo was het gelukkig ook. Even later konden we definitief afstand nemen middels een door Ivan benutte pingel. America drong nog aan, waardoor het nog even grimmig werd. Uiteindelijk hebben we de winst binnen kunnen slepen, mede met dan aan de invallers Robert Steeghs, Sander Peeters en Ruud de Mulder.

21-09-2019: Sporting ST - SVOC'01
 0-2

Doelpuntenmaker, Ivan (2x).

Onder een stralend zonnetje werd deze wedstrijd afgewerkt. Twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Over en weer waren er wat kansjes. De beste kans was voor Coert, die helemaal vrij, van dichtbij, jammerlijk over schoot. Halverwege de 1e helft moesten we 10 min. met 10 man spelen omdat Niek een doorgebroken speler met een overtreding de weg versperde. De 2e helft leek de ploeg die als eerste scoorde te gaan winnen. Uiteindelijk trokken wij aan het langste eind. Ivan scoorde na een solo in het vijandelijke strafschopgebied. Even later kregen we nog een pingel die onberispelijk door Ivan in de kruising geschoten werd. Daarnaast hield Stef (keeper) ons met enkele prachtige reddingen op de been. Omdat we vandaag geen gebruik konden maken van een van onze back-up keepers, moest een speler op doel staan. Stef, klasse man. Heer en meester in de 16!

14-09-2019: SVOC"01-Lottum  1-0

Doelpuntenmaker, Bas.

Beide ploegen speelden een goede wedstijd, gecontroleerd spelend, vanuit de verdedigende stellingen. Dit zorgde er voor dat er over en weer niet al te veel kansen werden gecreëerd. Halverwege de 1e helft was de beste kans voor Emiel die helaas over schoot. Daarna had Ruud ook nog een goeie redding toen Lottum in een scrimmage voor onze goal van dichtbij op doel schoot.

De 2e helft werd op het einde ietsje grimmiger. Ver in de 2e helft kregen we een vrije trap omdat de keeper van Lottum net buiten de 16 hands maakte. Maikel bracht de bal laag voor, die door Bas van dichtbij binnen getikt werd. Al met al, een goede verdiende overwinning.

07-09-2019
  SVOC'01-GFC'33  4-2

Doelpuntenmakers, Erik, Ivan (2x), Stef.

De kop is er af. De start van de nieuwe competitie met veelal nieuwe tegenstanders. Vandaag stond GFC’33 uit Grubbenvorst op het programma. Een leuke, zeer sportieve wedstrijd met 2 goed voetballende ploegen en over en weer goede kansen. Halverwege de 1e helft scoorde GFC via de counter. Op slag van rust konden we wat terug doen. Na goed combinatie voetbal kon Erik de 1-1 binnentikken na een slim steekballetje. In 2e helft werd het spel aan beide kanten ietsje slordiger. Begin 2e helft kon Ivan vanuit rechts door hun verdediging heen slalommen en de bal in de verre hoek schieten. Niet veel later was het weer de beurt aan GFC die via een diepe bal van achter uit hun spits konden bereiken, 2-2. Daarna sleepten we de overwinning binnen via een afstandsschot van Ivan (3-2) en een counter, die mooi afgerond werd door Stef (4-2). Tussendoor hield Dave ons nog op de been met een knappe redding op een goed geplaatste vrij trap van GFC. De scheidsrechter is met huiswerk naar huis gestuurd om de nieuwe spelregels te leren.

Seizoen 2018/2019

Uitslag zaterdag 16 februari.
vv Holthees/Smakt        vet.        -              SVOC’01 vet.                     2 – 5

Doelpunten: Stef 3x en Eric 2x
Nadat Prins John de aftrap had verricht begonnen we heel zwak aan de wedstrijd. In de 5e minuut scoorde Holthees na een mooie aanval de
1 – 0. Een ver schot in de linkerhoek was Jan te machtig. We kregen drie dotten van kansen maar de uitstekende keeper van Holthees gaf geen krimp, terwijl aan de andere kant 2 minuten voor rust de 2 – 0 viel. Een verdedigingsfout werd genadeloos afgestraft.
Na rust scoorden we al na 2 minuten de 1 – 2. Na een mooie steekbal van Fabian rondde Stef voortreffelijk af. We kregen hierna de overhand wat 12 minuten voor tijd resulteerde in de 2 – 2. Dit ook na een fout in de achterhoede van Holthees; een te korte terugspeelbal op de keeper. Stef was er op tijd bij en scoorde de 2 – 2.
10 minuten voor tijd gaf Gordon een prachtige steekbal op Ivan, die gaf een perfecte voorzet op Eric bij de 2e paal en deze scoorde de 2 – 3.
We kregen hierna nog goede kansen en 7 minuten voor tijd maakte Stef z’n 3e na een voorzet van rechts 2 – 4.
In de laatste minuut een hoogstandje van Eric die de bal in de kruising schoot 2 – 5.
Al met al een goed begin na de winterstop.
Volgende Carnaval dus vrij en op 9 maart uit naar sv Leunen

Uitslag zaterdag 24 november
Montagnards    vet         -              SVOC’01              vet.        5-1

Door de verschillende blessures en vele afmeldingen moesten we een beroep doen op een aantal invallers. Robert Steeghs, Dave Clephas bedankt voor jullie invalbeurt.

We begonnen wat onwennig tegen een sterke, goed voetballende ploeg. In een matige 1e helft werden een aantal foutjes van onze kant effectief afgestraft hetgeen resulteerde in een 3-0 ruststand voor Montagnards. Na wat omzettingen in de rust konden we Montagnards in de 2e helft veel beter partij bieden. Het spel golfde op en neer, wat resulteerde in kansen aan beide zijden. Zo was Han dicht bij een treffer met een mooi schot. Martien kwam met een counter vrij voor de keeper, maar de keeper kon zijn schot helaas blokken. Uiteindelijk wist Ruud via een vloeiende aanval van onze kant de keeper van Montagnards toch 1x te verschalken. Na 2x 35 minuten stond de uiteindelijke 5-1 eindstand op het scorebord.

Dit was onze laatste wedstrijd voor de winterstop. Wij gaan vanaf volgende week onze conditie op peil houden in de zaal.

Uitslag Zaterdag 17 november

SV United           vet         -              SVOC’01              vet.        0 –7

Doelpunten:      Erik 2x – Ivan- Han-Gordon-Ruud 2x
Al in de 4e minuut werd er door ons gescoord. Een snelle aanval over links via Emiel, hij zette de bal voor het doel waar Erik klaar stond om de 1-0 binnen te tikken. In de 8e minuut een aanval over de rechterkant via Han die perfect de bal in de voeten schoof van Ivan die fraai de 0-2 binnenschoot. Hierna kreeg Ruud de bal en via een mooie 1-2 met Erik maakte Erik zijn 2e goal 0-3. In de 31 e minuut weer een mooie aanval via Erik die Han in staat stelde om de 0-4 te scoren. Nog was de rust niet aangebroken en in de 35e minuut kreeg Gordon de bal van Niek en Gordon scoorde hieruit de 0-5. Ruststand dus 0-5.
Na de rust speelde het spel zich voornamelijk op het middenveld af mede door een aantal wissels aan SV United zijde waardoor zij meer aan het voetballen kwamen. Zij creeerden echter weinig kansen. Aan onze kant kwam Ruud binnen de lijnen voor Ivan en Ruud kreeg het in het laatste kwartier op zijn heupen en scoorde de 0-6 na een mooie aanval via Emiel en Erik. 8 minuten voor tijd kreeg Ruud de bal na een te korte terugspeelbal naar de keeper en scoorde de 0-7.
Eindstand dus 0-7.
Volgende week laatste wedstrijd voor de winterpauze uit tegen Montagnards in Bergen.

Uitslag zaterdag 3 november.
SVOC’01       vet.      -           SV Oostrum    vet.      2 – 2

Doelpunten: Ivan 2x
Na de dikke overwinning van vorige week, stond vandaag een ander kaliber tegenstander te wachten. Onder de dikke rookwolken van het vuurwerk voor de aftrap kregen beide partijen wat kleine kansen, waarbij onze keeper Roel (en de paal) elke keer op de goede plaats stond. Na ongeveer 20 minuten ging het toch fout in de verdediging, waardoor we met 0-1 achter kwamen te staan. We bleven echter zeer verzorgd voetballen wat resulteerde in de gelijkmaker door een prachtige actie van Ivan die de bal perfect inschoot. In de tweede helft werd er 4 keer gewisseld wat verder niet veel verandering in het spel bracht. Toch wist Oostrum weer te scoren na wat rommelig verdedigend werk van meerdere spelers. Na de 1-2 bleef Oostrum aandringen maar verder dan een sterk spelende Gordon kwamen ze niet. Het laatste gedeelte van de wedstrijd gingen we wat offensiever spelen. Uiteindelijk resulteerde dit in een prachtig doelpunt. Een harde poeier van Ivan was de keeper van Oostrum te machtig. Na de 2-2 kregen we nog wat (kleine) kansen op de overwinning waar vooral Emiel toch wel had mogen scoren. De 2-2 was ook de uitslag van een goede pot voetbal aan beide zijden.

Uitslag zaterdag 27 0ktober.

EWC’46                vet.        -              SVOC’01              vet.        1 – 9
Doordat EWC’46 vet. maar 9 man hadden zouden we 9 – 9 spelen.
Ter plekke hadden ze toch 11 man ter beschikking. Dus werd besloten toch op een groot veld te spelen. We begonnen heel sterk aan de wedstrijd wat resulteerde al in de 5e minuut met de 1e treffer door Bas 0 -1, in de 10e minuut een mooie aanval over rechts met een goede voorzet van Toen 0-2 door Fabian. We hadden de hele wedstrijd al veel balbezit door een vrij zwakke tegenstander. In de 24e minuut een prachtig schot van Fabian 0-3.
Meteen hierna ging de keeper in de fout na een mislukt schot van Niek 0-4. Na een mooie solo van Gordon gaf hij een prima voorzet. 0-5 door Emiel.
De 2e helft begonnen beide teams met 10 man door blessure aan EWC’46 kant zodat zij nog maar 10 man hadden, en wij wisselden dus ook 2 keer en hadden ook 10 man. De tweede helft zou de helft van Lars worden hij scoorde liefst 4 keer. 5e minuut 0-6. Hierna scoorde Well de 1-6 en in de 12e minuut 1-7 na een diepe bal op Lars die iedereen de hakken liet zien. In de 22e minuut de 1-8 weer door Lars en hij maakte in de 32e minuut ook nog de 1-9.
Eindstand dus 1-9.
Volgende week een tegenstander van formaat SV Oostrum thuis.

Uitslag zaterdag 20 oktober
SVOC’01              vet.        -              sv Merselo         vet.        2 – 5
Doelpunten: Sander Dinghs en Roel Steeghs

Een wedstrijd om gauw te vergeten
Al in de 1e minuut scoorde Merselo de 0-1 door een foute inspeelbal van Maikel. Hierna kregen we 5 dotten van kansen om de gelijkmaker te scoren, maar door uitstekend keeperswerk van Merselo bleef het 0-1.
In de 20e minuut een goede aanval door het midden, Roel gaf de bal door naar Sander die fraai scoorde 1-1. Ruststand : 1- 1
Na rust was het weer Merselo dat in de 2e minuut scoorde 1-2.
Hierna werd het wat onplezierig door enkele forse overtredingen aan Merselo kant. Merselo scoorde hierna nog 3 x waarvan 1 x uit een penalty. Dus 1 – 5. In de 8e minuut voor het einde scoorde Roel nog de
2 – 5. Dus eindstand 2 -5.
Volgende week uit tegen EWC’46 uit Well

Uitslag zaterdag 13 oktober.
sv Ysselsteyn     vet.        -              SVOC’01              vet.        1 – 4

Doelpunten: Ruud, eigen doelpunt Ysselsteijn, Stef en Emiel

De 1e helft in Ysselsteyn waar we jaren niet meer tegen hadden gespeeld werd er slordig gespeeld met veel balverlies en tegen een zeer verdedigend Ysselsteyn was de ruststand dan ook 0 – 0
10 minuten na rust kreeg Ysselsteyn na een uitbraak de 1e kans, die meteen raak was, de bal ging via de vingertoppen van onze goede doelman Frank over de lijn 1 – 0. Nog geen 4 minuten later was de stand weer gelijk door een lange solo van Ruud 1 – 1. 3 minuten later scoorde een Ysselsteynspeler in eigen doel dus 1-2. Hierna scoorde Stef ook nog de 1-3 en in de laatste minuut ronde Emiel een goed gegeven steekbal af.
1 – 4. Dit was tevens de eindstand van een sportieve wedstrijd.