Corona richtlijnen

De richtlijnen en afspraken, versie van 24 oktober


We gaan ervan uit dat iedereen het nieuws heeft gevolgd. De komende weken is de competitie voor zowel voetbal, korfbal en tennis stil gelegd. Jammer maar nodig! Ook binnen onze vereniging was het af en toe erg lastig om alle richtlijnen te volgen en te handhaven.

Wat betekent dit de komende weken?

De jeugdteams van SVOC ’01 blijven allemaal volgens het trainingsschema op doordeweekse dagen trainen. Alle spelers zijn daar onder de 18 jaar. In het weekend wordt er niet getraind of andere activiteiten georganiseerd voor de jeugdleden.

Hoe de zaalcompetitie voor korfbal eruit gaat zien en wat dit betekent voor de start van de zaaltrainingen is nog onvoldoende bekend maar daar zullen we tijdig over communiceren met betreffende teams en ouders.

De kantine blijft dicht en de kleedlokalen gaan ook dicht. Er kan dus niet meer gedoucht worden, het omkleden dient thuis te gebeuren. Kleedlokaal 9 houden we open zodat iedereen die hoge nood heeft daar terecht kan.

Er mag getennist worden, maar alleen bij reservering van een baan zoals nu ook al gebeurd. Reserveer de baan op de namen van spelers die ook daadwerkelijk op de baan staan. Op last van de veiligheidsregio is dubbelen momenteel helaas niet meer toegestaan.  Mocht deze regionale regel wijzigen, dan zullen we dit zo snel mogelijk communiceren met de leden.

De senioren, veteranen en midweek leden van de afdelingen voetbal en korfbal mogen zolang ze niet kunnen trainen of wedstrijden spelen ook komen tennissen. Hiervoor dienen ze zich aan te melden bij Paul Nellen, paul.nellen@svoc01.nl

De al bestaande richtlijnen zoals;

  • het desinfecteren van handen
  • het aanhouden van de looproutes
  • het afstand houden van elkaar
  • en het niet toelaten van toeschouwers bij zowel de trainingen van de jeugd als bij tennis

blijven gehandhaafd.

Wat na de komende weken gaat gebeuren is nog onduidelijk. Zoals gebruikelijk communiceren we, nadat we alle informatie binnen hebben gekregen van de sportbonden en NOCNSF met de gemeente af hebben kunnen stemmen, met onze leden.

Mochten er vragen zijn, trek aan de bel!

Bestuur SVOC ‘01

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!