Wedstrijdverslagen - Sportvereniging SVOC'01

Wedstrijdverslagen

29-01-2023 SVOC '01/SV United - Bladella  10-10  (2 - 5)
De langste laatste minuut ooit....

Zondag 29 januari om 14.20 uur stond de wedstrijd tegen Bladella 1 op de planning. De afgelopen wedstrijd zaten we in een sleur van verliezen, een soort negatieve spiraal. Vandaag de taak om hieruit te komen, ons te herpakken en verder te gaan met punten pakken. Na de voorbespreking is er vol vertrouwen om dit resultaat samen te bereiken. De spanning liep al snel op tijdens de warming-up. Toen klonk het fluitsignaal, de wedstrijd was begonnen. Al snel kwamen we op 0-2 achterstand. We speelden niet slecht, we hadden lange en goede aanvallen, alleen de bal wist zich geen weg door de korf te banen. Na een tijdje scoorde Fleur de 1-2. Helaas lieten we het een beetje afweten en gingen we de rust in met een achterstand van 2-5. In de rust kwam het vertrouwen terug, we hebben vaker achter gestaan, dus we wisten dat we sterk terug konden komen. Met goede moed begonnen we aan de tweede helft. Eerst een doelpunt tegen, maar daarna kwamen we op gang. Gelukkig wisten we nu wel te scoren en kwamen terug tot 8-8. De vechtlust was aanwezig, we wilden deze punten pakken en we wisten ook dat we dit konden. Het werd erg spannend, we kwamen voor te staan met 10-9. Gevochten tot het einde, alleen helaas in de laatste minuut, die een stuk langer duurde dan één minuut, kwamen we tot 10-10. Dit was dan ook de eindstand. Toch weer een puntje binnen, uit de negatieve spiraal gekomen, dus we gaan met vol vertrouwen door met de competitie.

 

Zondag 5 februari staat SVOC’01/ United 1 tegen JES/Klick’15 1 op de planning, om 12.30 uur in de Wetteling. Dit belooft weer een spannende pot te worden.

 22-01-2023:  Heumen - SVOC '01/SV United  21 - 10  (15 - 5)
 

 
We reisden op deze vroege ochtend af naar Overasselt voor een wedstrijd tegen de koploper: Heumen.
Met de voorbespreking waarschuwde Luuk ons voor het snelle spel en goed schot van Heumen.
Toen begonnen we aan de wedstrijd. We openden de score met een vrije worp, hierdoor was de stand 0-1. Daarna kregen we meteen wat afstandsschoten om de oren. Snel was de stand 4-1. Na nog een vrije worp die goed benut werd kwamen we terug tot een 4-2 achterstand. Het tweede kwartier van de eerste helft scoorde Heumen veel. We gingen de rust in met een 15-5 achterstand. In de rust kwamen we erachter dat we hard aan de bak zouden moeten om nog twee punten mee naar huis te nemen. 
We gingen met goede moed de tweede helft in en lieten ons niet zo maar wegspelen. De tweede helft waren we meer aan elkaar gewaagd, dit was ook te zien aan de stand. Er kwam nog een leuk doelpunt en de aangever was de paal. De tweede helft hebben we maar met een doelpunt verschil verloren.
De eindstand is niet belangrijk en niet representatief voor deze wedstrijd, we hebben ons best gedaan.
 
Scores: Lin Voermans (5x), Feline de Bruijn (2x), Maud Classens, Marly Hanraets (1x), Quinty Weijs (1x)
 
De volgende wedstrijd spelen we thuis in de Wetteling om 14:20 tegen Bladella.15-01-2023: SVOC'01/SV United  - VMS   9 - 10  (5-4)

 

Deze zondag speelden we tegen VMS. Dit team stond een plek onder ons, dus het zou een spannende wedstrijd worden. Luuk benadrukte dan ook voor de wedstrijd dat we scherp moesten beginnen aan de wedstrijd. 
Al gauw wist VMS tot 3 keer toe de korf te vinden. Hierdoor kwamen we op een 0-3 achterstand. Hier reageerden wij snel op met een klein kansje en werd het 1-3. Met veel vechtlust gingen we verder met de wedstrijd. We kwamen uiteindelijk op een gelijke stand van 3-3. Vanuit beide kanten wisten we nog een paar keer de korf te vinden. We gingen de rust in met een 5-4 voorsprong.
Luuk benadrukte in de rust dat we geduldig moesten zoeken naar kansen en dat de verdediging goed dicht stond. 
De tweede helft begon en SVOC '01/SV United kwam goed uit de rust. We wisten 2 keer de korf te vinden wat de stand tot een 7-4 voorsprong bracht. Vervolgens gingen de teams heel gelijk op.  Aan beide kanten werd gescoord. Met nog 7 minuten stond het 9-8.  Aan beide kanten kwamen nog een aantal kansen. Helaas benutte VMS die wel en wonnen ze de wedstrijd met 9-10.

Volgende week spelen wij een belangrijke wedstrijd uit tegen Heumen om 10.30 uur.  Alle support is natuurlijk welkom!

De doelpunten zijn gemaakt door: Fleur Vissers (1x), Indy Vroemen (1x), Kiki de Mulder (3x), Marly Hanraets (2x), Maud Classens (1x), Feline de Bruijn (1x).18 - 12 - 2022 :SVOC'01/United 1 - Fortuna'74 1  12-12  (6-4)

Vandaag stond in de late middag de wedstrijd tegen Fortuna'74 op de planning. We hadden onze kansen goed ingeschat, maar we moesten waken voor onderschatting. Aan het begin van de wedstrijd werd er aan beide kanten weinig gescoord en stond er na 15 minuten een stand van slechts 1-1 op het scorebord. Hierna kwamen beiden teams meer tot scoren en liepen de scores gelijk op. Vlak voor de rust wist Fortuna vaker met afstandsschoten de korf te vinden en gingen we de rust in met een stand van 6-4. Tijdens de rust hadden we allemaal het vertrouwen dat we deze achterstand terug konden dringen en zelf op een voorsprong te komen. Dit vertrouwen straalden we na de rust uit door in korte tijd 4x te scoren, terwijl Fortuna in deze tijd maar 1x tot scoren kwam. Hierdoor waren we ingelopen tot een stand van 7-8. Hierna volgde een lange spannende eindfase waarin er over en weer veel doelpunten vielen. Telkens als we weer een kleine voorsprong pakten, wist Fortuna deze weer te dichten. Ook in de laatste minuut wist Fortuna onze voorsprong van 1 doelpunt weer te veranderen in een gelijkspel, waardoor we met een eindstand van 12-12 de wedstrijd uit zijn gegaan. Nu hebben we een aantal weken rust en hopen we jullie 15 januari weer op de tribune te zien. Dan staat de wedstrijd tegen VMS'21 1 op de planning. We wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een sportief nieuwjaar.

Scores: Lin Voermans (3x), Kiki de Mulder (3x), Feline de Bruijn (2x), Marly Hanraets (2x), Quinty Weijs (2x)


11-12-2022: SVOC '01/SV United - SCMH  16 - 12  (8-3)

SVOC pakt wederom punten

 

Laat op de zondagmiddag, klonk om 16:30 uur dan toch het eerste fluitsignaal van de wedstrijd SVOC 1 - SCMH 1. 

Wij begonnen scherper aan de wedstrijd dan de bezoekers uit Veghel.

Het eerste schot afkomstig uit de handen van Lin vloog er dan ook meteen in; 1-0!

Dit was het begin van een goede eerste helft vanuit de kant van SVOC. De afstandsschoten vlogen er lekker in bij ons. 

Door de benutte strafworp van Quinty kwam de ruststand van 8-3 op het scorebord te staan.

In de rust kregen we van trainer Luuk te horen, dat we niet moesten verslappen. Ook kregen we complimenten over de sterke 1e helft van onze kant.

De tweede helft ging het gelijk op, met doelpunten over en weer.

Na 15 minuten spelen in de tweede helft was het 13-7 in het voordeel van SVOC.

Het spel bij SVOC verslechterde en SCMH begon meer kansen af te ronden.

De afstandschoten vlogen ons om de oren.

Het aanvalsspel liep moeizaam en de verdediging kreeg de afstandschoten niet dicht.

In 8 minuten tijd wist SCMH de spanning volledig terug te brengen in de wedstrijd. Ze kwamen maarliefst 5x tot scoren. En waren ingelopen tot een stand van 13-12.

De laatste 5 minuten begon het spel bij SVOC weer beter te draaien en wisten we nog 3x de korf te vinden.

We hebben het onnodig spannend gemaakt, maar hebben vervolgens als team gevochten om de punten thuis te houden.

De eindstand was 16-12.

 

Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van 2022, om 15:30 uur in Overasselt tegen Fortuna ‘74

 

De scores kwamen van:

Lin Voermans (4x), Maud Arts (2x), Fleur Vissers (3x), Quinty Weijs (2x), Kiki de Mulder (2x), Feline de Bruijn, Marly Hanraets, Indy Vroemen

 4-12-2022: 
SVOC’01/United 1 – Corridor 1  14 - 8   (6-4)

Zondag 4 december hadden de dames van 1 de eerste thuiswedstrijd in de binnen competitie tegen Corridor.
Er was wat spanning, omdat we wisten dat dit een pittige en fanatieke pot kon gaan worden en ja, dat was ook zo!
De wedstrijd begon en het was meteen raak in de 1e minuut, Feline scoorde met een mooi schot.
Daarna volgde Corridor meteen met 3 tegendoelpunten, maar wij lieten ons koppie niet hangen en gingen er tegenaan.
Er werd fysiek gespeeld, maar we scoorden in de 1e helft nog 5 keer, waardoor we de rust in gingen met 6-4.

Met heel veel vertrouwen in elkaar gingen we de 2e helft weer lekker ballen. De eerste 10 minuten knalden we er meteen 4 in
en hierdoor hadden we ook een hele mooie voorsprong van 10-4. Corridor heeft de 2e helft 4 keer gescoord,
onze verdediging stond wéér als een huis! We zaten met zijn allen lekker in de wedstrijd waardoor onze kansen goed vielen.
We eindigden deze wedstrijd met een mooi eindresultaat van 14-8.

Doelpunten kwamen van:
Lin Voermans (3 x), Feline de Bruijn (2x), Fleur Vissers (2x), Elien Nabben (2x), Quinty Weijs(2x), Kiki de Mulder (1x),
Marly Hanraets (1x), Maud Arts (1x)
Volgende wedstrijd:
Zondag 11 december 16:30 uur in De Wetteling tegen SCMH 127-11-2022

SVOC/SV United 1 verliest helaas een agressieve wedstrijd tegen JES-Klick 1

We gingen met een spannend gevoel en minder felheid de wedstrijd in. Dit werd weergegeven door 2 doelpunten tegen in de eerste 5 minuten. Helaas scoorde JES/Klick hun derde doelpunt. Maar al snel scoorde Marly de 3-1. 

Toch was de tegenstander iets sterker en scoorde ze hun vierde doelpunt. De scorende doelpunten gingen de hele tijd om en om. We gingen met 7-5 achterstand de rust in. 

We kregen erg wijze woorden van onze trainer en coach Luuk. Hij wees ons erop wat we moesten doen om proberen te winnen. 

De tweede helft begon en JES/Klick scoorde hun 8ste doelpunt. Gelukkig kwam Lin met een erg mooie gemaakte kleine kans en hadden we onze 6de doelpunt. Daarna kregen we een tegenslag en kregen we 2 doelpunten tegen en stonden we met een achterstand van 10-6. 

Gelukkig scoorde Feline, Elien en Fleur allemaal 1 doelpunt en kwamen tot een stand van 10-9. Het ging erg gelijk op. Totdat Luuk een time-out vroeg. We zaten er een allemaal een beetje doorheen door de negativiteit van de coach van JES/Klick. 

Helaas hebben we de wedstrijd verloren met 14-10. We hebben ons best gedaan maar helaas was dit niet genoeg. Nu gaan we ons voorbereiden op de wedstrijd van volgende week SVOC/United 1 - Corridor 1. 

De doelpunten: 

Marly 1x, Kiki 1x, Fleur 1x, Elien 2x, Lin 2x en Feline 3x 20-11-2022:  Bladella - SVOC '01/SV United  12-17  (6-9)

Op deze koude dag moesten de dames van 1 al vroeg vertrekken na een gezellige avond van het jumbileumsweekend van de carnavalsverening van Castenray. Toch waren de dames van 1 allemaal klaar om te knallen in de eerste wedstrijd van de binnencompetitie.

Na een scherpe voorbespreking met als opdracht niet achterkomen in de wedstrijd, starten we de wedstrijd meteen goed met binnen een minuut een afstandschot van Elien.

De schoten vielen er lekker in en al snel stonden we met 3-6 voor. Het bleef erg spannend, want we waren erg aan elkaar gewaagd. Toch gingen we met een kleine voorsprong met 6-9 de rust in. We hadden er allemaal veel vertrouwen in dat we de winst mee naar huis zouden nemen. We starten de 2e helft vol vertrouwen en liepen gelijk uit tot 6-12. Hierna hebben we de wedstrijd niet meer uit handen gegeven en hebben we de wedstrijd met een overtuigende winst met 12-17 afgesloten.

Doelpunten kwamen van: Fleur Vissers (1x), Maud Arts (1x), Quinty Weijs (1x), Lin Voermans (1x), Kiki de Mulder (2x), Feline de Bruijn (3x), Marly Hanraets (4x), Elien Nabben (4x)30 - 10 - 2022  DSV - SVOC '01/SV United    14 - 14  (8-7)

SVOC’01 - SV United speelt gelijk

Op deze warme zondag in oktober reisden we af naar Diessen voor een wedstrijd tegen DSV. We kwamen DSV deze veldcompetitie al eerder tegen bij onze eerste wedstrijd. Het resultaat van de eerste wedstrijd: 7-6 winst. Na een goede voorbespreking met duidelijke afspraken begonnen we de wedstrijd. Helaas kwamen we binnen 1 minuut al achter met 1-0. Gelukkig wist onze aanval hier snel op de antwoorden met binnen de minuut de gelijkmaker. De gehele eerste helft bleven de scores om en om vallen waardoor we met een achterstand van 1 doelpunt de rust in gingen (8-7). Tijdens de rust en was de opdracht wederom duidelijk. Snel scoren en de kansen afronden. Ons aanvalsvak wist deze taak goed uit te voeren en scoorde binnen enkele seconden de gelijkmaker. Uiteindelijk liepen we uit naar een 9-11 stand. De spanning was om te snijden en de duels in het veld werden steeds fysieker. Helaas wist de tegenstander steeds dichterbij te komen. Met een gelijke stand van 13-13 werd er een mooie aanval opgezet door het aanvalsvak, wat resulteerde in een terechte strafworp. De spanning was om te snijden en koelbloedig gooide Kiki deze stip binnen. Helaas wist de tegenstander nog 1 doelpuntje te maken en werd de wedstrijd afgefloten met een stand van 14-14. De wedstrijd sloten we af met gemengde gevoelens vanwege het verliespunt. Dit was onze laatste buitenwedstrijd. Met het oog op de stand (2e plaats) gaan we met een positief gevoel de binnencompetitie tegenmoet. We willen graag onze supporters bedanken die zowel vandaag met ons mee afreisden naar Diessen maar ook voor alle support bij onze eerdere wedstrijd. Wij hopen jullie binnen weer te mogen verwelkomen. 

 

Scores kwamen van: lin Voermans 5x, Fleur vissers 3x, Feline de Bruijns 3x, Maud Classens 1x, Kiki de Mulder 1x en Elien Nabben 1x. 23 - 10- 2022: 
Olland - SVOC '01/SV United  5 - 11   (3 - 5)

Zondag 23 oktober om 13.00 uur stond de wedstrijd Olland tegen SVOC’01/SV United 1 gepland. We begonnen positief met de voorbespreking. Coach Luuk was namelijk afgelopen donderdag jarig, dus hadden we nog een cadeautje voor hem. Er heerste een positieve sfeer. Bij de voorbespreking was het duidelijk wat ons te doen stond. Doen wat we altijd doen, maar nu de ballen er ook ingooien en dan met de punten naar huis gaan. We maken al snel de 0-1 door een voltreffer van Maud Arts. In de zevende minuut is het toch even spannend, Olland mocht een strafworp nemen. Gelukkig misten ze deze. Hierna scoren wij de 0-2. We hebben mooie aanvallen de eerste helft en de verdediging staat goed. Alleen is het tempo nog wat traag, misschien dat dit te wijten is aan Zomaarpop… Met een stand van 3-5 gaan we de rust in. Tijdens de rust was er dus ook een ding dat we moesten verbeteren en dat was de snelheid. Verder waren we goed op weg. De tweede helft speelden we goed. De snelheid werd opgevoerd waardoor we meer kansen creëerden. Verdedigend stond het als een huis, met maar twee tegendoelpunten in de tweede helft. Enkele speelsters hebben het splinternieuwe kunstgras wel van zeer dichtbij gezien door een uitglijder. De einduitslag was 5-11. De punten zijn gepakt.

 

Doelpunten: Maud Arts, Lin Voermans (3x), Quinty Weijs, Elien Nabben, Feline de Bruijn (2x), Marly Hanraets, Fleur Vissers en Indy Vroemen.

 

Zondag 30 oktober spelen we in Diessen tegen DSV 1 om 13.00 uur.

 SVOC '01/SV United - Corridor 10-11  (6-7)

 

Op 16 oktober op onze superzondag stond de topper tegen Corridor 1 op het programma. Bij winst zouden we koploper zijn met twee punten voorsprong op nummer 2.

Na met z’n allen gezellig ontbeten te hebben met eieren en pasta ging de volle focus op de wedstrijd. Voor ons hadden we het tweede al zien winnen van Corridor 2. Na de voorbespreking van Luuk gingen we vol goede moed het veld op.

Om 1 uur klonk het eerste fluitsignaal en ging de wedstrijd van start. Corridor begon heel scherp en wist snel een 0-5 voorsprong te pakken. We wisten ons te herpakken en in de 12e minuut maakten we ons eerste doelpunt. We kwamen terug tot een 4-5 achterstand en gingen met de stand van 6-7 de rust in. We kregen in de rust complimenten voor onze strijdlust en het terugvechten tot de ruststand.

Na de rust paste onze trainer veel tactische wissels toe om zo de winst naar ons toe te trekken. In de tweede helft ging de tegenstander steeds onsportiever spelen, maar in de 11e minuut van de tweede helft kwamen we terug tot een gelijke stand, 8-8! Daarna ging het gelijk op en werd het heel spannend. Anke kreeg een strafworp en toen ze deze nam riep een dame van de tegenstander vanaf de bank keihard: ‘Vang’. Dit mag natuurlijk niet en zij werd door de scheids bestraft met een gele kaart. We bleven strijden en met nog een paar minuten te gaan was de stand op het scorebord 10-11. De gelijkmaker hing in de lucht, maar hij wilde niet vallen aan onze kant. Met z’n allen hebben we geknokt voor de punten. Helaas viel het kwartje deze keer de andere kant op. De stand op het scorebord na het laatste fluitsignaal was 10-11 in het voordeel van Corridor.

Desondanks hebben we met zijn allen keihard gevochten en de volgende keer dat we tegen Corridor spelen nemen we revanche.

Volgende week pakken we de winstreeks hopelijk weer op tegen Olland 1.09-10-2022  Noviomagum - SVOS/SV United  6 - 7   (2 - 3)

 

Deze zondag reisden wij af naar het mooie Nijmegen waar de wedstrijd tegen Noviomagum op de planning stond. Luuk benadrukte voor de wedstrijd dat het heel belangrijk was dat we deze wedstrijd niet moesten onderschatten.

Al gauw wist Noviomagum de korf te vinden. Hierdoor kwamen we op een 1-0 achterstand. Na 1 minuut wist Lin een mooie vrije bal te benutten en werd het 1-1. Met veel vechtlust liepen wij verder uit naar een stand van 1-3. De Njmegenaren wisten nog 1 keer te scoren. Hiermee gingen we de rust in met een 2-3 voorsprong. 

Luuk vertelde in de rust dat we geduldig moesten zoeken naar kansen en dat de verdediging goed dicht stond. 

De tweede helft begon en Noviomagum kwam goed terug uit de rust. Ze wisten 2 keer de korf te vinden wat de stand tot een 4-3 achterstand bracht. De score in de tweede helft ging vervolgens gelijk op. Met nog 12 minuten te spelen stond het 6-6. Er werd vanuit de zijkant goed gecoacht en verteld dat we nog steeds rustig moesten zoeken naar kansen. Dit hebben wij dan ook goed opgepakt als team en al gauw kwam daar een mooie doorloopbal uit van Maud. De stand was nu 6-7. De laatste minuten waren zenuwslopend maar hebben dit goed uitgespeeld. 

De scheids floot af en de euforie was groot. We hebben goed als team gespeeld en konden de punten vanuit het zonnige Nijmegen terug meenemen naar huis! 

Volgende week spelen wij een belangrijke wedstrijd thuis tegen Corridor om 13.00 uur. Alle support is natuurlijk welkom!

De doelpunten zijn gemaakt door: Lin Voermans (1x), Feline de Bruijn (1x), Marly Hanraets (1x), Quinty Weijs (2x), Maud Classens (1x), Maud Arts (1x)02-
10-2022 SVOC'01/United 1 - Eurogirls/Rietvogels 1  7 - 3  (4 - 0)

Vandaag stond de wedstrijd tegen Eurogirls/Rietvogels op de planning. Voor ons een bekende tegenstander, aangezien we reeds een oefenwedstrijd tegen hen gespeeld hadden. Na 5 minuten kwamen we met 1-0 voor. Hierna wisten beide partijen voor een lange tijd niet te scoren. Kansen waren er genoeg. Helaas werden deze niet altijd afgerond. Na 20 minuten wisten we de korf beter te vinden en scoorden we vrij snel 3 doelpunten, waardoor we met een stand van 4-0 de rust in gingen. Tijdens de rust hebben we ons voorgenomen om zo door te gaan en ons vooral te focussen op het afmaken van de kansen. De verdediging stond immers als een huis met geen tegengoals in de hele eerste helft. De tweede helft liepen de scores gelijkmatiger op en wisten beide partijen nog 3 keer de korf te vinden, waardoor we de wedstrijd opgelucht, omdat we eindelijk een wedstrijd speelden die we niet onnodig spannend maakten, uit gingen. Alle supporters bedankt en we hopen jullie allemaal weer op 16 oktober, tevens superzondag, langs de lijn te zien. Dan zullen we spelen tegen Corridor 1.

 

Scores: Lin Voermans en Fleur Vissers (2×), Quinty Weijs, Marly Hanraets en Kiki de Mulder (1×)25 - 09-2022 Svoc’01 1 - Bmc 1

 

Op deze zonnige zondag stond om 13:00 de wedstrijd tegen BMC uit Berlicum op de planning.

Voor de wedstrijd werden we er door trainer Luuk op gewezen dat dit wel eens een pittige pot kon worden.

Met dit in ons achterhoofd begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

Al snel wist Fleur Vissers een mooie vrije bal af te ronden en opende hiermee de score.

De rest van het team volgde dit voorbeeld en na 15 minuten spelen stond het 4-0 voor SVOC.

Verdedigend stonden we enorm sterk, maar aanvallend was het lastig om met de achterverdedigende tactiek van BMC om te gaan.

Zo kwam de verdediging meer en meer onder druk te staan en liep BMC langzaam in.

Bij het ingaan van de rust stond het 4-3 in het voordeel van SVOC.

In de rust kregen we aanwijzingen van de trainer over hoe we het beste konden inspelen op de verdedigende tactiek van BMC. Daarnaast kregen we te horen dat we verdedigend echt goed bezig waren.

De tweede helft begon. Helaas kregen we al snel een doelpunt tegen 4-4. Van onze 4-0 voorsprong was niets meer over, we moesten echt gaan knokken voor de punten.

De score in de tweede helft ging gelijk op.

Met nog 10 minuten te gaan was de stand 8-7. 10 zenuwslopende minuten braken aan.

Er werd weer een paar keer gescoord aan beide kanten en bij het ingaan van de laatste 5 minuten stond het 9-9. De spanning was om te snijden en beide teams knokten voor de punten.

BMC wist toch te scoren en met nog maar enkele minuten op de klok stond het 9-10 voor BMC.

Toch werd er door geknokt en lieten we de hoofden niet hangen.

En dit werd beloond, in de laatste 5 seconden van de wedstrijd wist Marly de korf te vinden, 10-10!

De euforie was enorm. De scheids floot meteen voor het einde van de wedstrijd.

We kregen complimenten van Luuk voor het tonen van veerkracht en strijdlust. We hebben dit punt echt als team gepakt en verdiend!

 

Volgende week spelen we weer om 13:00 thuis, dit keer tegen Euro Girls/Rietvogels 1.

We hopen dat jullie ons komen aanmoedigen!

 

De doelpunten zijn gemaakt door:

Lin Voermans (4x), Maud Arts (2x), Fleur Vissers (2x), Feline de Bruijn en Marly Hanraets18-09-2022:  Diosa - SVOC '01/SV United  3 - 7  (3 - 3)


Punten voor SVOC’01/United 1 in Balgoij

 

Zondag 18 september speelde SVOC’01/United 1 om 12:00 uur de eerste uitwedstrijd tegen Diosa 1 in Balgoij.
Het was een regenachtige dag en Coach Luuk waarschuwde ons bij de voorbespreking al voor een gladde bal en een glad grasveld. In het begin was het een beetje aftasten, omdat de bal zo uit onze handen gleed, maar daardoor lieten wij ons niet uit het veld slaan.
We wisten snel genoeg te scoren waardoor het 0-1 werd, maar vlak daarna wist de tegenstander ook te scoren.
Daarop volgden 2 doelpunten achter elkaar van ons en ook 2 doelpunten achter elkaar voor Diosa. We gingen met 3-3 de rust in.
Na wat tactische aanwijzingen van Coach Luuk gingen we met een positief gevoel de 2e helft in. Op weg naar het veld zei Luuk: “meteen de eerste bal er in!”, want wij begonnen in de aanval. Zo scoorden we meteen de 1e minuut de 3-4, zodat we weer de leiding namen.
Na een kwartier viel de 3-5 door een vrije bal en 3 minuten daarna de 3-6 door een strafworp. 
De tegenstander had in de 2e helft geen kans meer om te scoren, want onze verdediging stond als een huis!
In de laatste minuten wisten we er nog een mooi doelpunt in te schieten met als eindresultaat 3-7.

Volgende week spelen we thuis om 13:00 uur tegen BMC 1

Doelpunten zijn gemaakt door: Kiki de Mulder (3x), Feline de Bruijn, Maud Arts, Maud Zanders en Maud Classens.SVOC '01/SV United - DSV  7-6   (3-6)

SVOC 01/SV United pakt de eerste punten  

Wauw…… wat een start van het seizoen! De eerste punten zijn gelukkig al binnen. 

Het begon met een flitsende start. Binnen 1 minuut scoorde Elien met een mooi afstandsschot. Helaas scoorde de tegenstander al weer snel de 1-1. 

Het tweede doelpunt scoorde Kiki door een erg mooie vrije bal. Al snel daarna kwam het derde doelpunt door Marly, met een erg goed genomen strafworp. Helaas scoorde de tegenstander al snel 3-3. 

Ondertussen liep Elien een vervelende blessure op onder haar voet en kon ze helaas de rest van de wedstrijd niet meer verder spelen. 

Al snel scoorde de tegenstander 3-4, daarna 3-5. En gingen de rust in met een achterstand van 3-6. We kregen veel aanwijzingen van onze coach Luuk. Hij was erg fanatiek en wilde graag winnen. Dus gingen we met een goed gevoel de tweede helft in. 

In de tweede helft scoorde Maud al snel met een erg mooi afstandsschot de 4-6. Daarna scoorde Kiki met weer een mooie vrije bal de 5-6. In de 12de minuut van de tweede helft scoorde Quinty met een erg mooie doorloopbal de 6-6. Hierdoor kregen we extra veel energie en wilden we graag winnen. 

Het allerlaatste doelpunt is gescoord door Fleur met een erg mooi afstandsschot. En kwamen tot een stand van 7-6. 

 

Nu weer focussen op de volgende wedstrijd tegen Diosa 1. 

 

De doelpunten kwamen van Elien 1x, Kiki 2x, Marly 1x, Maud C 1x, Quinty 1x, Fleur 1xArchief oude wedstrijdverslagen
Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!