Wedstrijdverslagen

10 oktober: Leunen                        1          - SVOC’01     1          5 – 0


Hoofdrol scheidsrechter in verder sportieve wedstrijd.
Een duel waarin Leunen het betere van het spel had maar in de afronding niet dodelijk was bleef SVOC'01 met enkele uitvallen in de wedstrijd. Tot aan de 60e minuut waarbij er gevlagd werd voor buitenspel. Dit signaal werd niet overgenomen door  onze vriendelijk man in het rood. (Week vd scheidsrechter). Daarop werd Cor te kijk gezet door de man in Rood door er heen te willen lopen voor uitleg maar halverwege toch besloot er maar niet heen te gaan. Oké. Kan. Daarna bij het volgende doelpunt wederom een buitenspel geval. En wederom negeerde de goed leidende scheids dit vlagsignaal. Daarbij legde Cor de vlag ten gronde en weigerde verder te vlaggen. Op dat moment begrijpelijk maar niet slim. Het kwam de Tricolers niet ten goede  In het verdere verloop van de wedstrijd een scheids die een ogenschijnlijk  makkelijk pot toch nog moeilijk kan laten worden bewees hij vandaag.. Het begon al met de pas controle. Deze was er niet. Eigengereidheid en eigen beslissingen werden geaccepteerd door beide teams aangezien het sportief verder was. 
Verder niks af te dingen op de overwinning van Leunen in de 2e helft.. Nu afwachten of dit voorlopig de laatste is aangezien de corona maatregelen verder versterkt zullen gaan worden waarbij het voetbal waarschijnlijk de spreekwoordelijke Sjaak zal zijn.
Afwachten tot dinsdag...

 

4 oktober: SVOC’01                   1          - SV Lottum   1          2 – 1
18e 1 - 0 Rob Houwen  70e 1 - 1 David Cerny  90+3 2 - 1 Rob Houwen 

 

Waar je als team wat mensen moet missen en het opvangt met Maikel van het 2e en Wes van de B moet ik het team complimenten geven voor vandaag. Voetballend vandaag zeker niet hoogstaand (Facebook live) maar wel een hardwerkend elftal wat er alles voor over had om weer eens 3 punten te pakken. Meer dan een jaar geleden meen ik... Maar zeker niet minder lekker. Een goede organisatie en hopen op leuke combinaties wilde ze Lottum bestrijden. Dit werd snel duidelijk dat het lastig werd. Een fout na18 min werd vakkundig door Rob afgestraft. 1 - 0 voor Dit volgehouden tot de 2e helft. In de rust georganiseerd blijven spelen en waar mogelijk uitvallen plaatsen. Dit lukte nagenoeg niet en het was Lottum wat de hele 2e helft domineerde. Dit leverde in de 70e min. de 1 - 1 op. Daarna bleef Lottum de beter partij maar miste verschillende kansen... Op karakter en met wat geluk bleven de Tricolers scherp in de omschakeling. Nog 10 min op de klok. De nog half geblesseerde Tijs in gebracht om toch nog iets te forceren. Dit lukte alleen werd de 1e mogelijkheid afgevlagd. Daarna in de 93e min. een diepe bal op Tijs en Rob waarbij eerstgenoemde   de man bezighield en Rob door kon lopen. Euforie ten top. 2 - 1.... Daarna de laatste minuutjes overleefd en de buit was binnen
Op naar Leunen met 4 punten....

 

27 september:  SVOC'01 - VOS 0 - 6

"Geen vervolg in punten vandaag voor Tricolers"
 
De eerste thuiswedstrijd stond vandaag op het programma. Thuis tegen het technisch sterke goede VOS.
Een 1e helft waarin je sterk begint de 1e 10 minuten maar de mogelijkheden niet afmaakt.. wat VOS uiteindelijk in 
10 minuten 3x doet: 0 - 3. Daarna een goed voetballend SVOC'01 de gehele 1e helft waarin je jezelf niet beloont.
Het voetbal was vandaag beter danvorige week maar als je dan met 0 - 6 verliest lijkt dat niet zo.
De 2e helft begon goed maar na de 0 - 4 kakte het in en werd het nog 0 - 6. Zonde gezien het voetbal.
Maar het gaat uiteindelijk om 1 ding: scoren....
Volgende week op super sunday verwelkomen we Sv Lottum
 
 

20 september 2020: RESIA - SVOC'01 2 - 2 ( 1 - 1 )

2e 0 - 1 Rob Houwen 
25e 1 - 1 Maik Michiels 
32e 2 - 1 Maik Michiels 
47e 2 - 2 Rob Houwen 

"1e punt Tricolers binnen"

De Competitie is weer begonnen. Coronaproof gingen we vandaag naar één van de titelkandidaten; RESIA.                                                                  Daar werd verdiend een punt meegenomen naar Oirlo/Castenray. Op basis van 2 helften een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld. Je had um kunnen winnen, maar ook kunnen verliezen. Gezien de voorbereiding een zwaar affiche voor de Tricolers. Maar elke wedstrijd moet je beginnen om iets te willen winnen.
Een bekerprogramma waarin 0 punten werden behaald en geen goals werden gescoord was het vandaag afwachten op de 1e treffers. Na 2 minuten was dat al zover, 0 - 1 door een bekeken schot van 30 meter van Rob. 
Daarna was het gelijkopgaand en liepen we uit de organisatie en kon een RESIA speler er makkelijk doorheen, 1 - 1. Onrust sloeg toe en aan de bal werd het onzuiver. Ook wederom angstig om door te pakken. Een discutabele 2 - 1 werd de ruststand.
In de rust positiviteit uitstralen en 2e helft oppakken want er komen altijd mogelijkheden.. meteen na rust een goed instapmoment van Sid die Rob bereikte met een splijtende pass. Die zag de keeper ver voor de goal en lepelde de bal er perfect over heen, 2 - 2.
Daarna ontspon zich een mooi strijd en was het van de ene kant tegenhouden en aan de andere kant counteren. 1x lukte dit maar buitenspel gooide roet in het eten. 
Uiteindelijk op karakter een terecht punt binnengesleept..

Een goed begin waar we op door moeten durven pakken..

VOS uit Venlo zal ons komen bezoeken..Archief oude wedstrijdverslagen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!