Wedstrijdverslagen

SVOC’01 / Sv United 1 - Oxalis 1  11-11   (6-6)

Op een erg zonnige zondag begonnen we onze wedstrijd. Oxalis pakte al snel de voorsprong, waardoor we met een 3-0 achterstond begonnen. Na een kwartier werden we wakker geschud door een erg mooi afstandsschot van Kiki. Hierna werd er om en om gescoord. Tijdens de time out kregen we een peptalk en  hierna gingen we de rust in met 6-6. In de rust werd duidelijk dat we nog zeker kans hadden op de winst. Na rust wist het verdedigingsvak het dicht te houden voor 15 minuten. Helaas wist Oxalis hierna toch de korf te vinden en kwamen we helaas op een achterstand van 11-8. Uiteindelijk stond het met nog 1,5 minuut op de klok 11-9. Tijdens deze time out hadden we er nog vertrouwen in en gingen we tot het uiterste. Dit werd beloond met een 11-11 uitslag. We willen het publiek, Luuk, Melanie en natuurlijk de reserves bedanken voor het afgelopen jaar. We hopen het seizoen mooi af te sluiten op SVOCdag. 
Doelpunten: Heike Vullings (3), Kiki de Mulder, Marly Hanraets en Maud Arts (2), Anke Geurts en Maud Classens (1)29 mei:  SVOC '01/SV United - VMS'21   9 - 7    (4 - 6)

Zoete overwinning voor SVOC’01/United

Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer 2, VMS’21, op het programma. Vol goede moed en met de hoop om zeker een puntje binnen te halen, begonnen we aan de wedstrijd. Hoewel we genoeg kansen kregen, zaten de schoten bij VMS meer mee, waardoor ze op een voorsprong van twee doelpunten kwamen. We wisten deze voorsprong gelukkig weer terug te dringen tot een stand van 2-2. VMS liep hierna echter weer uit tot een stand van 2-5, waardoor we een beetje achter de feiten aan liepen. Nog voor de rust hebben we dit verschil terug kunnen dringen tot een stand van 4-6, waarmee we ook de rust in gingen. We voelden allemaal aan dat dit een wedstrijd was die we nog zeker konden winnen. Na de rust kwamen we dus weer sterk het veld in en brachten de stand tot een gelijkspel van 6-6. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd de wedstrijd steeds fysieker. Wij wisten ons redelijk goed rustig te houden, waardoor we in de eindfase zijn uitgelopen tot een stand van 9-7. Door met z’n allen de rust te bewaren en hard te werken, is het ons uiteindelijk gelukt om de nummer twee te verslaan. Op zondag 12 juni hebben we de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen Oxalis. We hopen net zoals vandaag op veel support van het publiek.  

 

Scores: Elien Nabben  en Lin Voermans (2x), Indy Vroemen, Maud Zanders, Anke Geurts, Quinty Weijs en Maud Arts (1x). SVOC'01/United - Odio    2 - 4  (6- 7)

Vandaag stond op sportpark de Heesakker de wedstrijd tegen Odio op de planning. De zon scheel fel en het was erg warm. De tegenstander was bekend voor ons, we wisten daarom dat er een kans voor ons zou zijn. Odio kwam al gauw voor met 0-2. Het lukte ons om wat dichterbij te komen. De verdediging stond erg goed. Beide teams hadden echter moeite met scoren in de eerste helft. We gingen een ruststand in met 2-4. Tijdens de rust werd verteld dat nog alles mogelijk was. We begonnen scherp aan de tweede helft en wisten in de eerste minuut al meteen te scoren. Het scoren ging zowel bij ons als bij Odio weer moeizaam. Het lukte ons wel om terug te komen tot 5-5. Helaas scoorde Odio nog twee keer en ging er bij ons nog maar een schot in, waardoor we eindigden met een stand van 6-7. Volgende week spelen we om 12.00 uur in Nijmegen tegen Noviomagum!

Doelpunten: Sofie de Mulder (2x), Quinty Weijs (2x), Kiki de Mulder en Maud Zanders8 mei 2022: De Horst - SVOC'01/United 1  6 - 10   (2 - 3)

Vandaag hadden we een uitwedstrijd tegen De Horst 1. Dit weekend is ook de kermis in Oirlo, dus al goed opgewarmd begonnen we aan de wedstrijd . We hadden ons goed voorbereid op de wedstrijd. We hebben de beelden van de tegenstander teruggekeken en onze tactiek hierop aangepast, dus we wisten, in principe, wat we moesten doen. We begonnen de wedstrijd met 2 doelpunten tegen, maar we kwamen terug en in de rust stond het 2-3. Onze trainer was nog niet tevreden en moest ons even oppeppen. De tweede helft kwamen de meiden van de A1 even onze stand opschroeven en daardoor begonnen we uit te lopen. De eindstand was 6-10 en daarmee zijn we van de 4de naar de 3de plaats gegaan! De doelpunten kwamen van: Lin Voermans (3x), Feline de Bruin (3x), Heike Vullings (2x), Maud Zanders (1x), Maud Arts (1x)


14 april 2022:  SVOC '01/United 1 - Klick '15/JES 1   6 - 8  (4 - 4)

Svoc’01/United geeft dure punten weg

De eerste veldwedstrijd voor svoc’01/ United 1 stond gepland op zondag 24 april om 13.00 uur tegen Klick ‘15/ JES 1.

De wedstrijd begon goed, iedereen ging vol vertrouwen de wedstrijd in. “We moeten de tegenstanders niet onderschatten” werd gezegd door Luuk. Met dit in ons achterhoofd begonnen we aan de wedstrijd. In de 11e minuut stonden we met 3-0 voor. Er hing een positieve sfeer en we speelden goed, als een team. Met nog 10 minuten te gaan voor de rust zijn de tegenstanders teruggekomen tot 3-2. Uiteindelijk gingen we de rust in met een stand van 4-4. In de rust was iedereen tevreden, we hadden allemaal het volste vertrouwen dat we de punten konden pakken. We speelden goed, alleen moesten we nu nog de kansen afmaken. Doen alsof het 0-0 staat en alles geven was de motivatie. Deze motivatie werd beloond in de 4e minuut van de tweede helft, waar we op voorsprong kwamen met 5-4. Alleen hierna vlogen de doelpunten van de tegenstanders ons om de oren. Het werd heet onder onze voeten. Met nog 13 minuten op de klok stonden we achter met een stand van 5-7. Maar de hoop was er nog. We hebben alles gegeven, over het algemeen goed gespeeld. Alleen was er misschien een netje over de korf gespannen, want de doelpunten aan onze kant vielen maar niet, zoveel kansen, maar de bal ging maar niet door de korf. Uiteindelijk hebben we verloren met 6-8. 

Volgende week spelen wij tegen Diosa 1 om 12.00 uur in Balgoij.

 

Doelpunten zijn gemaakt door: Elien Nabben (3x), Fleur Vissers, Kiki de Mulder en Indy Vroemen.
SVOC'01/United - Flamingo's  16 - 9   (7 - 2)

Vandaag stond de wedstrijd tegen Flamingo's op het programma. Dat deze ploeg aan ons gewaagd was hadden ze de vorige keer laten zien, toen de wedstrijd eindigde in een gelijke stand. We begonnen fel aan de wedstrijd, waardoor er meteen twee doelpunten aan onze kant vielen. De gehele eerste helft bleven we fel in zowel de aanval als verdediging. Dit resulteerde in 7 doelpunten aan onze kant en 2 tegendoelpunten toen we de rust in gingen. In de rust werd ons verteld dat we onze felheid moesten behouden en door moesten pakken. De tweede helft begon gelijkwaardig, maar na een aantal minuten wist Flamingo's tot een 10-7 te komen. Daarna hadden wij weer de bovenhand en lieten we Flamingo's niet meer zo dichtbij komen. We wisten nog 6x te scoren en de Flamingo's 2x, waardoor de wedstrijd eindigde met 16-9.

Scores: Kiki de Mulder (5x), Sofie de Mulder (3x), Heike Vullings (2x), Marly Hanraets (2x), Elien Nabben (2x), Maud Zanders en Lin Voermans.20 maart: ODIO - SVOC '01/United 15-10  (11-8)

Op de vroege zondagmorgen reisden we af naar Millingen aan de Rijn. Een lange autorit om vervolgens uit te komen bij onze tegenstander Odio. We kwamen aan met een grote selectie, omdat we afgelopen week veel zieken hadden. Bij de voorbespreking zei coach Luuk dat we zouden beginnen met achterverdedigen en wij dus helemaal voor de afvang zouden gaan. Het was een wedstrijd waar veel in gescoord zou worden. Na 3 minuten was de stand al 3-1 in ons nadeel. Coach Luuk vroeg al snel een time-out aan om aanwijzingen te geven in de verdediging. We hebben dit daarna snel opgepakt. In de rust stond het nog 11-8 in ons nadeel. In de rust kregen we te horen dat alles nog mogelijk was en dat Luuk zeker niet ontevreden was. In de tweede helft werd er veel minder gescoord. We hielden het goed dicht in de verdediging, alleen ging de bal er bij onze aanval ook niet snel in. De wedstrijd hebben we helaas verloren met 15-10. Een verbeterpunt voor de komende wedstrijden: Scoren, scoren, scoren!

Volgende week 20 maart hebben wij een thuiswedstrijd om 11:15 in de wetteling, graag nodigen we jullie uit om naar ons te komen kijken.

 

Scores van deze week: Quinty Weijs, Maud Zanders, Kiki de Mulder (3x), Sofie de Mulder, Marly Hanraedts (3x), Lin Voermans13 februari: de Flamingo's - SVOC 01/United      11 - 11   (7 - 7)

Wedstrijd duurt 1 seconde te lang

Afgelopen zondag zijn we de strijd aan gegaan tegen de Flamingo’s in Lieshout. Ons spel was in de eerste helft wat minder, we misten veel kansjes en beloonden ons zelf niet. Het ging erg gelijk op in de eerste helft en zo kwamen we op een ruststand van 7-6. In de tweede helft scoorden we vrij snel en kwamen we op een gelijkspel van 7-7. De Flamingo’s kwamen steeds weer met een doelpunt verschil voor, het lukte ons wel om er steeds bij te komen. We misten veel kansjes en scoorden niet genoeg om er voorbij te komen. In de laatste minuut werd er door ons nog  een mooie doorloopbal ingegooid en hierdoor stonden we voor met 10-11. Helaas gooide de Flamingo’s er in de laatste seconde nog een schot in, waardoor de wedstrijd geëindigd werd met een gelijkspel (11-11). Volgende week spelen we om 14.30 uur in de Wetteling tegen Odio. We hopen dat jullie allemaal komen kijken!

Doelpunten: Kiki de Mulder (4x), Quincy Luijkx (2x), Sofie de Mulder (2x), Elien Nabben (1x), Quinty Weijs (1x) en Maud Zanders (1x)
28 november: Eykelkorf 1 - SVOC '01/United 1  7 - 11   (5-6)

Gouden comeback SVOC’01/United 1

Zondag 28 november om 10.00 uur stond de wedstrijd tegen Eyckelkorf 1 gepland. In de vroege ochtend stonden we voor een gesloten zaal te wachten, na een half uur konden we eindelijk naar binnen en kon de strijd beginnen. In minuut 2 werd de 0-1 voorsprong gemaakt door Elien. Maar het kwartier hierna verliep moeizaam voor SVOC’01/United 1, inmiddels stond het namelijk 5-1 voor Eyckelkorf 1. Er volgde een motiverende time-out van Luuk: “Niet opgeven en laten zien wat we kunnen!”. Er werd gespeeld als één team en wat er in de training was geleerd werd beter toegepast, waardoor SVOC/United’01 de rust in kon gaan met een stand op het scorebord van 5-6. In de rust vertelt Luuk dat we door moesten gaan zoals we speelden in het laatste kwartier. Dat eerste kwartier vergeten. Dit mochten we nu zeker niet meer weggeven. Doen alsof het 0-0 staat en alles geven… SVOC’01/United 1 begon de tweede helft sterk en liep uit met een stand van 5-9. Daarna volgde nog twee doelpunten van Eyckelkorf 1 en nog 2 doelpunten van SVOC’01/United 1. Opluchting toen het eindsignaal klonk, SVOC’01/United kon de punten mee naar huis nemen. Een eindstand van 7-11. 

Zondag 5 december staat om 12.30 de wedstrijd SVOC’01/United 1 tegen Flamingo’s 1 gepland in Brugeind in Meerlo. Of deze wedstrijd doorgaat is even afwachten op het besluit van de KNKV.

 

Doelpunten: Elien Nabben (4x), Kiki de Mulder (2x), Sofie de Mulder (2x), Maud Arts (1x), Quinty Weijs (1x) en Marly Hanraets (1x)24 oktober: SVOC '01/United - Oxalis 7 - 6   (4-2)

SVOC’01/United wint defensieve strijd

Onder het genot van een lekker zonnetje traden we vandaag aan tegen Oxalis. Door blessures startten we in een sterk gewijzigde opstelling met o.a. een basisdebuut voor A-speelster Maud Arts. We schoten uit de startblokken en kwamen na enkele minuten met een mooi afstandsschot van mede-invalster Marloes op voorsprong. Door goed uitgespeelde aanvallen en een stabiele verdediging werd de stand uitgebouwd naar 4-2, wat meteen de ruststand vormde. Aangesterkt door de ranja werd direct na rust een gat van drie doelpunten geslagen. Hierna belandden we echter in een moeilijke fase, waarin het aanvallend zoekende was. Tegenstander Oxalis maakte hier gretig gebruik van en wist de stand tot twee keer toe in evenwicht te brengen. Een ver afstandsschot bracht hier verandering in en bracht ons na enkele minuten weer op een voorsprong van 7-6. Een doelpuntloze slotfase van meer dan tien minuten volgde, waarmee de nipte overwinning veiliggesteld werd. Publiek bedankt voor jullie aanmoediging!

Doelpunten: Marloes Cox 2x, Kiki de Mulder 2x, Sofie de Mulder, Quinty Weijs, Heike Vullings17 oktober: VMS - SVOC '01/United    10-8  (4-2)

Op superzondag reisden we af naar Schijndel. Een lang autoritje om vervolgens uit te komen bij onze tegenstander VMS. We kwamen met een grote selectie aan, omdat we afgelopen week met wat blessures kampten. Zoals vele wedstrijden begon onze verdediging sterk. Het werd lange tijd dicht gehouden, waardoor er welgeteld 15 minuten niet door de tegenstander werd gescoord en wij met een 1-0 voorsprong goed in het spel zaten. 4-2 was de ruststand. Meer scoren was hierbij de opdracht, gegeven door coach Luuk. Dit ging ons de tweede helft beter af en we kwamen steeds dichterbij. Helaas werd ons team getroffen door nog meer blessures. Met dank aan onze reserves hebben we dit gelukkig op kunnen vangen en de wedstrijd uit kunnen spelen. De wedstrijd is helaas geëindigd met een stand van 10-8 is ons nadeel.
 
Heel veel dank aan onze reserves deze week en de weken hiervoor! 
 
Scores: Ivana van Aggelen, Marloes Cox, Heike Vullings, Kiki de Mulder,
 Maud Arts, Elien Nabben, Marly Hanraets (2x) 
 10 Oktober 2021: SVOC '01/United - Noviomagnum

Vandaag hadden we een thuiswedstrijd tegen Noviomagum 1. In het begin was het mistig, maar daarna ging gelukkig de zon schijnen. Het eerste doelpunt kregen we helaas tegen, maar daarna kwamen we goed terug en stonden we 5-1 voor. De rust gingen we in met een stand van 6-4. Verdedigend stonden we goed, alleen aanvallend mocht het ietsjes feller. We begonnen de tweede helft sterk met 3 doelpunten, maar helaas zwakte we daarna iets af en kregen we 3 doelpunten tegen. Alsnog met 9-7 gewonnen, dus daar zijn we blij mee. Ik wil iedereen bedanken die kwam kijken! Volgende week moeten we VMS, dus voor de fanatieke kijker, we zouden het leuk vinden als je komt kijken :). De doelpunten werden gescoord door:
Anke Geurts(2x), Maud Zanders (2x), Kiki de Mulder(2x), Elien Nabben (1x), Sofie de Mulder(1x), Ivana van Aggelen(1x)3 oktober:  2021 - ODIO 1 - SVOC 01/United 1
Afgelopen zondag zijn we de strijd aangegaan in Millingen aan de Rijn. Ons spel in de eerste helft was
op niveau, echter beloonde we onszelf niet met doelpunten waardoor we met een stand van 4-2 de
rust in gingen. Vol goede moed begonnen we de tweede helft. We wisten dat het erin zat om weer
terug te komen en vlak na de rust stond de verdediging dan ook goed dicht. Doordat we voor de
winst wilde gaan en risico’s namen, vielen er uiteindelijk wat onnodige gaten in het verdedigende
spel. Hierdoor liep de tegenstander uit, waardoor uiteindelijk een geflatteerde uitslag van 12-5 op
het scorebord stond.
(Scores: Ivana van Aggelen, Indy Vroemen, Elien Nabben 2x en Kiki de Mulder) 

26 september: SVOC'01/United - De Horst  7 - 13  (2 - 4)

Op zondag 26 september had SVOC’01/United 1 om 13;00 we wedstrijd tegen De Horst 1.
We begonnen aan de wedstrijd met natuurlijk de instelling dat we ondanks het willen winnen ook plezier
moeten hebben. De 0-1 viel al snel door de tegenstanders, niet veel later viel de 0-2. Daarna kregen
we snel de 1-2 door een mooie kans. We gingen de rust in met 2-4, wat zeker niet slecht is tegen
Horst. In de rust vertelde onze coach dat alles nog mogelijk is en dat we vooral de kracht uit ons
eigen kunnen moesten halen. We begonnen met goede moed aan de 2e helft. Deze begonnen we
zeer sterk en kwamen toen op 3-4. Niet veel later viel de 3-5 zo hebben we nog een paar doelpunten
tegen gekregen. Het publiek moedigde ons veel aan waardoor we sterk terug kwamen. Helaas is de
uitslag 7-13. Ondanks het verlies hebben we goed ons best gedaan. Het publiek bedankt voor de
positieve aanmoediging! Volgende week spelen we weer tegen ODIO 1 in Millingen aan de Rijn om
13;00. Hopelijk zijn er dan net zo veel mensen om aan te moedigen.
Doelpunten: Quincy Luijkx, Elien Nabben, Sofie de Mulder, Elien Nabben, Quinty Weijs, Anke Geurts
en Heike Vullings19 september: JES/Klick '15 - SVOC/United 1   8 - 9     (2-5)

SVOC’01/United 1 houdt het spannend tot en met de laatste seconde…

19 september om 13.00 uur was het dan zover, de wedstrijd tegen JES/Klick ’15. In de eerste 3 minuten kregen we meteen een doelpunt om de oren, met dit afstandsschot kwamen de tegenstanders op 1-0 voorsprong. 3 minuten later werd de 1-1 gemaakt en al snel werden er nog 2 kleine kansen in geknald en stonden we 1-3 voor. We gingen de rust in met 2-5 voorsprong. In de rust werd ons verteld dat we nu flink zouden kunnen inlopen als we er allemaal een tandje bij zouden zetten. Vol goede moed gingen we het veld weer op. Het eerste kwartier verliep moeizaam. De bal wilde niet meer door de korf aan onze kant en de tegenstanders schoten er 2 afstandsschoten in en kregen een strafworp mee. Met nog een kwartier op de klok stond de stand 5-5 op het scorebord. Het werd 5-6 voor ons, daarna volgde de 6-6. Langs de kant waren de zenuwen niet in bedwang te houden. Zo verliep de rest van de wedstrijd, het was akelig spannend. Het stond 8-9 en toen klonk dan toch het fluitsignaal, einde wedstrijd, de druk was van de ketel en iedereen kon gelukkig opgelucht ademhalen, want we hebben de punten mee naar huis genomen, en dan zeggen we natuurlijk “bedankt tegenstanders!”.

Volgende week spelen we thuis op ons eigen sportpark de Heesakker tegen De Horst 1.

Doelpunten: Anke Geurts 4x, Elien Nabben, Ivana van Aggelen, Quinty Weijs, Kiki de Mulder en Heike Vullings.Archief oude wedstrijdverslagen
Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!