Wedstrijdverslagen

28 november: Eykelkorf 1 - SVOC '01/United 1  7 - 11   (5-6)

Gouden comeback SVOC’01/United 1

Zondag 28 november om 10.00 uur stond de wedstrijd tegen Eyckelkorf 1 gepland. In de vroege ochtend stonden we voor een gesloten zaal te wachten, na een half uur konden we eindelijk naar binnen en kon de strijd beginnen. In minuut 2 werd de 0-1 voorsprong gemaakt door Elien. Maar het kwartier hierna verliep moeizaam voor SVOC’01/United 1, inmiddels stond het namelijk 5-1 voor Eyckelkorf 1. Er volgde een motiverende time-out van Luuk: “Niet opgeven en laten zien wat we kunnen!”. Er werd gespeeld als één team en wat er in de training was geleerd werd beter toegepast, waardoor SVOC/United’01 de rust in kon gaan met een stand op het scorebord van 5-6. In de rust vertelt Luuk dat we door moesten gaan zoals we speelden in het laatste kwartier. Dat eerste kwartier vergeten. Dit mochten we nu zeker niet meer weggeven. Doen alsof het 0-0 staat en alles geven… SVOC’01/United 1 begon de tweede helft sterk en liep uit met een stand van 5-9. Daarna volgde nog twee doelpunten van Eyckelkorf 1 en nog 2 doelpunten van SVOC’01/United 1. Opluchting toen het eindsignaal klonk, SVOC’01/United kon de punten mee naar huis nemen. Een eindstand van 7-11. 

Zondag 5 december staat om 12.30 de wedstrijd SVOC’01/United 1 tegen Flamingo’s 1 gepland in Brugeind in Meerlo. Of deze wedstrijd doorgaat is even afwachten op het besluit van de KNKV.

 

Doelpunten: Elien Nabben (4x), Kiki de Mulder (2x), Sofie de Mulder (2x), Maud Arts (1x), Quinty Weijs (1x) en Marly Hanraets (1x)24 oktober: SVOC '01/United - Oxalis 7 - 6   (4-2)

SVOC’01/United wint defensieve strijd

Onder het genot van een lekker zonnetje traden we vandaag aan tegen Oxalis. Door blessures startten we in een sterk gewijzigde opstelling met o.a. een basisdebuut voor A-speelster Maud Arts. We schoten uit de startblokken en kwamen na enkele minuten met een mooi afstandsschot van mede-invalster Marloes op voorsprong. Door goed uitgespeelde aanvallen en een stabiele verdediging werd de stand uitgebouwd naar 4-2, wat meteen de ruststand vormde. Aangesterkt door de ranja werd direct na rust een gat van drie doelpunten geslagen. Hierna belandden we echter in een moeilijke fase, waarin het aanvallend zoekende was. Tegenstander Oxalis maakte hier gretig gebruik van en wist de stand tot twee keer toe in evenwicht te brengen. Een ver afstandsschot bracht hier verandering in en bracht ons na enkele minuten weer op een voorsprong van 7-6. Een doelpuntloze slotfase van meer dan tien minuten volgde, waarmee de nipte overwinning veiliggesteld werd. Publiek bedankt voor jullie aanmoediging!

Doelpunten: Marloes Cox 2x, Kiki de Mulder 2x, Sofie de Mulder, Quinty Weijs, Heike Vullings17 oktober: VMS - SVOC '01/United    10-8  (4-2)

Op superzondag reisden we af naar Schijndel. Een lang autoritje om vervolgens uit te komen bij onze tegenstander VMS. We kwamen met een grote selectie aan, omdat we afgelopen week met wat blessures kampten. Zoals vele wedstrijden begon onze verdediging sterk. Het werd lange tijd dicht gehouden, waardoor er welgeteld 15 minuten niet door de tegenstander werd gescoord en wij met een 1-0 voorsprong goed in het spel zaten. 4-2 was de ruststand. Meer scoren was hierbij de opdracht, gegeven door coach Luuk. Dit ging ons de tweede helft beter af en we kwamen steeds dichterbij. Helaas werd ons team getroffen door nog meer blessures. Met dank aan onze reserves hebben we dit gelukkig op kunnen vangen en de wedstrijd uit kunnen spelen. De wedstrijd is helaas geëindigd met een stand van 10-8 is ons nadeel.
 
Heel veel dank aan onze reserves deze week en de weken hiervoor! 
 
Scores: Ivana van Aggelen, Marloes Cox, Heike Vullings, Kiki de Mulder,
 Maud Arts, Elien Nabben, Marly Hanraets (2x) 
 10 Oktober 2021: SVOC '01/United - Noviomagnum

Vandaag hadden we een thuiswedstrijd tegen Noviomagum 1. In het begin was het mistig, maar daarna ging gelukkig de zon schijnen. Het eerste doelpunt kregen we helaas tegen, maar daarna kwamen we goed terug en stonden we 5-1 voor. De rust gingen we in met een stand van 6-4. Verdedigend stonden we goed, alleen aanvallend mocht het ietsjes feller. We begonnen de tweede helft sterk met 3 doelpunten, maar helaas zwakte we daarna iets af en kregen we 3 doelpunten tegen. Alsnog met 9-7 gewonnen, dus daar zijn we blij mee. Ik wil iedereen bedanken die kwam kijken! Volgende week moeten we VMS, dus voor de fanatieke kijker, we zouden het leuk vinden als je komt kijken :). De doelpunten werden gescoord door:
Anke Geurts(2x), Maud Zanders (2x), Kiki de Mulder(2x), Elien Nabben (1x), Sofie de Mulder(1x), Ivana van Aggelen(1x)3 oktober:  2021 - ODIO 1 - SVOC 01/United 1
Afgelopen zondag zijn we de strijd aangegaan in Millingen aan de Rijn. Ons spel in de eerste helft was
op niveau, echter beloonde we onszelf niet met doelpunten waardoor we met een stand van 4-2 de
rust in gingen. Vol goede moed begonnen we de tweede helft. We wisten dat het erin zat om weer
terug te komen en vlak na de rust stond de verdediging dan ook goed dicht. Doordat we voor de
winst wilde gaan en risico’s namen, vielen er uiteindelijk wat onnodige gaten in het verdedigende
spel. Hierdoor liep de tegenstander uit, waardoor uiteindelijk een geflatteerde uitslag van 12-5 op
het scorebord stond.
(Scores: Ivana van Aggelen, Indy Vroemen, Elien Nabben 2x en Kiki de Mulder) 

26 september: SVOC'01/United - De Horst  7 - 13  (2 - 4)

Op zondag 26 september had SVOC’01/United 1 om 13;00 we wedstrijd tegen De Horst 1.
We begonnen aan de wedstrijd met natuurlijk de instelling dat we ondanks het willen winnen ook plezier
moeten hebben. De 0-1 viel al snel door de tegenstanders, niet veel later viel de 0-2. Daarna kregen
we snel de 1-2 door een mooie kans. We gingen de rust in met 2-4, wat zeker niet slecht is tegen
Horst. In de rust vertelde onze coach dat alles nog mogelijk is en dat we vooral de kracht uit ons
eigen kunnen moesten halen. We begonnen met goede moed aan de 2e helft. Deze begonnen we
zeer sterk en kwamen toen op 3-4. Niet veel later viel de 3-5 zo hebben we nog een paar doelpunten
tegen gekregen. Het publiek moedigde ons veel aan waardoor we sterk terug kwamen. Helaas is de
uitslag 7-13. Ondanks het verlies hebben we goed ons best gedaan. Het publiek bedankt voor de
positieve aanmoediging! Volgende week spelen we weer tegen ODIO 1 in Millingen aan de Rijn om
13;00. Hopelijk zijn er dan net zo veel mensen om aan te moedigen.
Doelpunten: Quincy Luijkx, Elien Nabben, Sofie de Mulder, Elien Nabben, Quinty Weijs, Anke Geurts
en Heike Vullings19 september: JES/Klick '15 - SVOC/United 1   8 - 9     (2-5)

SVOC’01/United 1 houdt het spannend tot en met de laatste seconde…

19 september om 13.00 uur was het dan zover, de wedstrijd tegen JES/Klick ’15. In de eerste 3 minuten kregen we meteen een doelpunt om de oren, met dit afstandsschot kwamen de tegenstanders op 1-0 voorsprong. 3 minuten later werd de 1-1 gemaakt en al snel werden er nog 2 kleine kansen in geknald en stonden we 1-3 voor. We gingen de rust in met 2-5 voorsprong. In de rust werd ons verteld dat we nu flink zouden kunnen inlopen als we er allemaal een tandje bij zouden zetten. Vol goede moed gingen we het veld weer op. Het eerste kwartier verliep moeizaam. De bal wilde niet meer door de korf aan onze kant en de tegenstanders schoten er 2 afstandsschoten in en kregen een strafworp mee. Met nog een kwartier op de klok stond de stand 5-5 op het scorebord. Het werd 5-6 voor ons, daarna volgde de 6-6. Langs de kant waren de zenuwen niet in bedwang te houden. Zo verliep de rest van de wedstrijd, het was akelig spannend. Het stond 8-9 en toen klonk dan toch het fluitsignaal, einde wedstrijd, de druk was van de ketel en iedereen kon gelukkig opgelucht ademhalen, want we hebben de punten mee naar huis genomen, en dan zeggen we natuurlijk “bedankt tegenstanders!”.

Volgende week spelen we thuis op ons eigen sportpark de Heesakker tegen De Horst 1.

Doelpunten: Anke Geurts 4x, Elien Nabben, Ivana van Aggelen, Quinty Weijs, Kiki de Mulder en Heike Vullings.Archief oude wedstrijdverslagen
Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!